Відома українська співачка і мати трьох дітей Анастасія Приходько поділилася загальним знімком з відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка теж нещодавно стала мамою втретє. Спільне фото з'явилося на сторінці Анастасії Приходько в соцмережі Instagram, де за життям співачки стежать понад 100 тисяч читачів.

"Я знаю вам сподобається друге фото. Як думаєте, яке питання задала @kosadcha?», - написала Приходько під повідомленням.

Якщо на першому фото вона цілком зазвичай позує поруч з Осадчою, то на другому, зробленому під час інтерв'ю, вона забавно розставила руки і вигнула спину. При цьому її широкі штани-кльош повністю прикривають туфлі.

"Про те, чи можете ви з нею обмінятися верхньою і нижньою частинами костюма», - пожартував у коментарях один з користувачів, звернувши увагу на чорно-білі наряди обох зірок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"А ви на другому кадрі могли відповісти щось в дусі: "та без проблем, Кать, все одно тобі довжина моїх штанів більше підходить!"",- додав інший коментатор.

"Чи хочете ви ще діток?", "Фотографія суперклас», - пишуть фанати Приходько.

Нагадаємо, Анастасія Приходько та Олена Філонова опинилися в "любовному трикутнику", дійшло до сліз: "Солодка булочка".Відома українська співачка вирішила остаточно повернутися в шоу-бізнес, і випустила першу за тривалий час пісню, і заодно кліп на неї.

Як повідомляв " Знай.ua", Приходько після чуток про роман з Машуковським з'явилася без штанів: "Яка жінка"

Знай.ua писав, багатодітна мати Настя Приходько згадала молодість і пішла у відрив