Український ведучий Олексій Дурнєв у своєму шоу на Youtube-каналі знімає розважальні огляди на Insta Stories користувачів соцмережі, серед яких часто зустрічаються знаменитості. Також, артист часто спілкується з шанувальниками в Instagram, де за ним стежить майже 500 тисяч осіб.

YouTube-проект "Дурнєв дивиться сторіс" є досить популярним. Кожен епізод шоу в середньому набирає 500 тисяч переглядів, а на канал підписано понад 600 тисяч людей.

Олексій Дурнєв, фото з Instagram
Олексій Дурнєв, фото з Instagram

Журналісти популярного шоу "Зірковий шлях" підловили Олексій Дурнєва після сольного концерту відомого співака, а за сумісництвом і його близького друга Володимира Дантеса, і запитали про його почуття до акторки "Playboy" Даші Астаф'євої. Відомо, що знаменитостям вже давно приписують романтичні стосунки, вони часто з'являються разом на відеороликах Дурнєва і поводяться досить відверто, іноді заграють один з одним.

Дурнєв і Астаф'єва
Дурнєв і Астаф'єва

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На опублікованому фрагменті з інтерв'ю телеведучий досить збентежено говорить про те, що артистка дуже красива. Також Дурнєв зазначив, що його завжди приваблювали дівчата з пишними грудьми, а у Астаф'євої вона саме така.

"Даша дуже красива дівчина. Я не знаю, знаєте ви чи ні, але я люблю, коли у дівчини великі груди. У Даші великі груди", - сказав Дурнєв на відео.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва розповіла, як спокусила Мінотавра: "У нас нічого не було"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Астаф'єва присмокталася до Андрія Данилка після важкого розставання з колишнім: "Ніщо так не збуджує"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва розповіла ,що викликає в ній дикі ревнощі - Льоша Дурнєв тут ні при чому: "На цій війні кожен за себе"