Відомий український тренер і колишня дружина Узелкова, Марина Боржемська розповіла про проект, який готувала тривалий час. Він буде міняти людей всього за тиждень.

Новий пост з анонсом вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина дає поради шанувальникам стосовно здорового харчування і тренувань.

Цього разу вона показала анонс проекту, над яким працювала тривалий час. "Щасливі за 7 днів" - саме так він називається, і на скільки зрозуміло з ролика, там експерти допоможуть людям побороти свої комплекси, вирішити проблеми, а також змінитися до невпізнання.

"Я в неймовірному захваті і очікуванні-адже дуже хочеться показати вам те, заради чого і кого ми так довго працювали, не спали ночами, вставали спозаранья, їздили у відрядження по всій Україні" - розповіла вона під постом.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

За цей час вся команда пережила неймовірний спектр емоцій, сльози, невпевненість, біль, смуток і слабкість, які надалі переросли в любов, радість, довіру.

"Мені б хотілося, щоб ті перевтілення, які ви побачите в проекті, надихнули і показали, що можна змінити своє життя в будь – якому віці, будь-яких умовах, незважаючи на те, де ви живете і ким працюєте-головна віра, бажання , мета і мета, до якої ми крокуємо разом. У нас одне життя і ми повинні його прожити гідно і саме так, як хочеться нам, щоб не шкодувати ні про що" - продовжила розповідь Марина.

Незважаючи на те, що прем'єра першого сезону ще не стартувала, вже був оголошений кастинг на другий сезон. Якщо ви хочете кардинально змінити своє життя, то вам потрібно в руки цих професіоналів, які змінять ваші погляди на життя на краще.

Нагадаємо, що Марина Боржемська з'явилася в компанії елегантного чоловіка в окулярах-зовсім не схожий на Узєлкова

Раніше повідомлялося, що Марина Боржемська "знайшла" любов з великим букетом квітів

Також, колишня Узєлкова Марина Боржемська згадала про сексуальні домагання