Всесвітньо відома американська актриса, зірка і головна героїня серіалу "Секс у великому місті" Сара Джессіка Паркер так сильно поспішала на прем'єру нового шоу, що потрапила в дуже кумедну ситуацію. Так, в той час, коли Сара позувала перед фотографами на вулиці, у неї відірвалася ручка від брендової сумочки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з американських видань.

Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram
Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram

Варто зазначити, що хоч зірка свій вечірній аксесуар швидко підняла, але момент все одно зловили фотографи. До речі, сумка у Паркер була від бренду Erdem. Її було виконано у вінтажному стилі, а прикрашала її гарна вишивка.

Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram
Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також на Сарі Джесіці була сіро-рожева сукня від Oscar de la Renta, сатинові рожеві туфлі від її взуттєвого бренду SJP Collection під назвою Duchessa, а також вінтажні прикраси від Fred Leighton.

Також варто нагадати нашим читачам, що в мережі повідомили просто чудову новину для всіх любителів знаменитого серіалу "Секс у Великому Місті". Стало відомо, що вже з грудня місяця продовження улюбленого серіалу вийде на екрани.

Ні для кого не секрет, що "Секс у Великому Місті" - справжня легенда кінематографа. Мільйони людей по всьому світу просто обожнюють цей серіал. Вони вже довгий час чекали на продовження, і ось – диво сталося.

Раніше повідомляли, "Лицемірство і токсичність": з'явилися подробиці конфлікту Кім Кетролл і Сари Джесіки Паркер за лаштунками "Сексу у великому місті".

Як повідомляв Знай.uа, Керрі, Міранда і Шарлотта повертаються на екрани. З'явився новий трейлер популярного серіалу.

Знай.uа писав, "Вже 10 грудня!": продовження легендарного серіалу "Секс у великому місті" - не за горами.