Відомий український співак, композитор і володар легендарних вусиків Павло Зібров обожнює радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу народний артист поділився своїми творчими успіхами. Запальна пісня "є BASS", яку він випустив пару місяців тому разом з дуетом молодих виконавців Glova & ManIn, була оголошена "Найкращою піснею року". Нагороду їм вручили від телеканалу "Україна".

"Все вдалося! Дякую нашій великій команді!" - написав Павло Зібров.

Скріншот з Instagram, Павло Зібров
Скріншот з Instagram, Павло Зібров

Захід "Музична платформа" було проведено в Палаці України. На великій сцені Зібров в дуеті з хлопцями виконав "Є BASS" для всіх слухачів у залі, а ефір самої премії покажуть у "Новорічну ніч" на телеканалі "Україна".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Примітно, що на нагородження Павло обрав дуже яскравий і ектравагантний піджак, на якому були зображені його легендарні вусики. На кадрах також можна побачити компанію молодих і привабливих дівчат, які підтанцьовували артистам на сцені, а ще є знімок Зіброва з його донькою Діаною.

Скріншот з коментарів, instagram.com/pavlo_zibrov/
Скріншот з коментарів, instagram.com/pavlo_zibrov/

Скріншот з коментарів, instagram.com/pavlo_zibrov/
Скріншот з коментарів, instagram.com/pavlo_zibrov/

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров показав українцям, як дієво заспокоїти дружину однією долонькою: "Ох вже ці дівчатка..."

Нагадаємо, що Павло Зібров пообіцяв Олені Вінницькій свої легендарні вуса за мільйон гривень: "Візьмеш на розсаду"

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Поплавський заманив Павла Зіброва і Віктора Павліка до своїх студенток, а вони і раді: "Було круто"