Відомий український артист Дзідзьо вирішив розкрити секрет своїх розкішних костюмів. За яким принципом підбирає вбрання на шоу "Маска".

Напередодні Нового року, 31 грудня, о 20:00 телеканал "Україна" покаже грандіозне шоу "Новорічна Маска". Мегапопулярний співак, зірковий детектив проекту "Маска" Дзiдзьо в спеціальному випуску з'явиться в суперпраздничном образі з особливою родзинкою і разом з відомими масками подарує шанувальникам неймовірний виступ.

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Цього разу, в шоу "Новорічна маска" на телеканалі Україна, артист Дзідзьо вирішив виділитися, і прийшов в червоній шубі, яку підкреслив штучне жовте хутро з чорними вставками. В якості аксесуарів він вибрав чорну кашкет з чорними каменями, а також трендові окуляри з черепами.

"Дійсно мене тут вже царем називають за такий образ – сміючись, коментує Дзідзьо на знімальному майданчику каналу "Україна". - Але так я з'явився тут неспроста. На сцені співатиму "Зимова казка" - прошу глядачів вивчити слова і будемо запалювати разом!".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Разом з артистом на сцені виступлять Ворон, Буйвол, Кажан, Жабеня, Вовк, Лев і Винова краля. Вони не тільки отримають подарунки до Нового року, а й запалять у веселому танці. Детектив також зізнався, що відчуває себе там як вдома, і за ці два сезони дуже подружився зі своїми колегами. Вони стали відчувати себе чи не родиною.

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

"Нам тут так добре разом - постійно граємо і підтримуємо один одного. Ось, наприклад, сьогодні - мені в цьому вбранні затишно і тепло, а Настя Каменських замерзла і почала грітися об мене, в рукава сунула ручки. Так я і не проти, кажу:"Грiйся, моя маленька". Так я тут як в сауні, - зізнався Дзідзьо. - Але Потапу нема чого переживати! Я грію нормально - без всiляких безглуздих моментів".

Нагадаємо, що Slavia зізналася, що їхні стосунки з Дзідзьо вийшли на новий рівень

Також, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним

Раніше повідомлялося, що Олег Винник повторив подвиг горили з "Маски" і зацілував красуню Natella Kirs