Стало відомо про те, що відома російська співачка Марина Хлєбнікова, яка деякий час тому постраждала в пожежі була переведена в звичайну палату з реанімації.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на її сторінці в соціальній мережі Instagram, яку на даний момент ведуть люди з її оточення, повідомляючи всі актуальні новини про стан жінки.

Цього разу вони повідомили, що стан жінки більш менш стабілізувалися, і вона була переведена з реанімації в звичайну палату. Оточення жінки подякувало всім тим, хто здавав кров, підтримував, дзвонив і писав.

"Відразу скажемо, до Марини досі не пускають нікого крім рідних, і не можна нічого передати (з цим строго), тому наберіться терпіння, Марина сама висловиться з приводу цієї ситуації коли вважатиме це потрібним і можливим. Так само хочемо звернути вашу увагу що за нашою інформацією найближчим часом на федеральних каналах виходитимуть передачі з "фактами" і "незаперечними доказами" від тисяч "очевидців" і т.д. повторюємо - ніхто, ніхто крім самої Марини Арнольдівни, її офіційних представників і родичів не знає всіх подробиць і причин" - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

За весь цей час не було озвучено жодного факту, одні лише домисли, і журналістів попросили почекати поки Марина повністю прийде в себе, і прокоментує даний інцидент.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Слава Богу!";

"❤️❤️❤️якнайшвидшого одужання😮 😮 😮";

"Ура! Поправляйтеся, Мариночка! Любимо вас! ❤️❤️❤️";

"Якнайшвидшого одужання Мариночці, терпіння і всього самого доброго❤🙏 🙏 🙏";

"Ураааааа🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥";

"Це прекрасна новина! 👏 😍 Дай Бог тепер цілковитого відновлення🙏 🙏 🙏";

"Якнайшвидшого одужання ❤️";

"Марина ❤️❤️❤️❤️❤️�🉏🟻🉏🟻🉏🟻🉏�".

Нагадаємо, що Марина Хлєбнікова повторила долю МакЅим, перебуваючи в медикаментозній комі: медики готуються пересаджувати шкіру

Раніше повідомлялося, що у ледь не згорілої живцем у своїй квартирі Марини Хлєбнікової почалося зараження обличчя і очей: зірка знаходиться на волосині

Також, Шура натякнув, хто міг влаштувати пожежу у Марини Хлєбнікової