Стало відомо про те, що були визначені найкращі пісні 2021 року, І сталося це на премії "Музична платформа". Хто став хітмейкером, а хто так і не отримав свою нагороду.

У новорічну ніч, 31 грудня опівночі, телеканал "Україна" покаже концерт-нагородження головних хітів 2021-го року "Музична платформа", в якому запалять популярні артисти – Оля Полякова, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Олександр Пономарьов, Alekseev, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Сергій Бабкін, Ірина Білик, TAYANNA, GROSU, Gena VITER та інші.

Даша Астаф'єва, фото: канал Україна
Даша Астаф'єва, фото: канал Україна

Як днями розповіли на телеканалі Україна, глядачі зустрінуть 2022 рік в компанії найкрутіших і популярних артистів нашого шоу-бізнесу. Артисти зібралися на сцені для того, щоб виконати свої найкращі пісні, які випустили цього року.

"Це 5-та церемонія "Найкращої пісні року" за версією глядачів телеканалу "Україна". Ми дали можливість вибору людям, причому зробили закрите голосування, і самі артисти до кінця не знали, отримають вони нагороду чи ні. Нам важливо, щоб для кожної зірки подібні речі були стимулом - потрібно по-максимуму викладатися і робити все можливе, щоб підкорити серця глядача і відповідно – отримати нагороду", - поділився музичний продюсер телеканалу "Україна" і ведучий концерту Геннадій Вітер.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Геннадій Вітер, фото: канал Україна
Геннадій Вітер, фото: канал Україна

Другою ведучою стала Марія Орлова, і вона зазначає, що це був один з найяскравіших і теплих концертів "музичної платформи". Жінка щаслива, так як їм вдалося здивувати глядачів в залі, і вони відчули яскраву енергетику зірок.

Сюрпризи на цьому не закінчилися, і третьою ведучою стала Даша Астаф'єва. Перед тим як вийти на сцену вона дуже хвилювалася, але поборола свій страх завдяки підтримці партнерів.

"Як на мене, головною родзинкою цього вечора буде виступ Михайла Поплавського. І звичайно ж, глядачі побачать безліч крутих артистів! Буде яскраво і незабутньо-зі мною так точно!"- каже дівчина.

Найкращими піснями 2021-го року на думку глядачів каналу "Україна" стали: VERKA SERDUCHKA – "Make It Rain Champagne", Оля Полякова - "Доросла дівчинка", MONATIK - "Запалювати/JoMo", LOBODA – moLOko, Наталія Могилевська -" До дна", SLAVA KAMINSKA – "SVAVA BOGU", Сергій Бабкін - "Вона знає", Оля Цибульська - "Я не плачу", Gena VITER - "Більше 30", Павло Зібров, Glova & ManIn – "Є BASS", Олег Кензов і Жека баяніст - "Просто загубися", Jerry Heil - "Тук-тук-тук", WELLBOY – "Гуси", Анна Трінчер -" По губах", DZIDZIO, Олександр Пономарьов, Alekseev та Артем Пивоваров - "Чому", М'ЯТА ft. ХАС - "Тумані", а також гурти KAZKA - «М'ята», БЕZ ОБМЕЖЕНЬ - "ЛітоКамон", Антитіла – "Маскарад".

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва розповіла, як спокусила Мінотавра

Раніше повідомлялося, що Олексій Дурнєв розповів, за що йому подобається Астаф'єва - такий Шалунішка

Також, Даша Астаф'єва розповіла, що викликає в ній дику ревнощі