Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,5 мільйона чоловік.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "Дорослі дівчатка". Шоу у форматі душевних і відвертих жіночих розмов знаменитостей на кухні дуже стрімко зібрало масу позитивних реакцій. З публікації першого випуску пройшло близько 3 місяців, і на даний момент під відео вже більше 1,8 мільйона переглядів.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео

У новій серії Полякова розповіла Єфросиніній про неприємний випадок, який стався з нею в Монако, на дні народження знайомого. Співачка вирішила заспівати для всіх присутніх, як раптом відомий російський композитор і продюсер Ігор Крутой схопився з місця разом з дружиною і покинув захід.

"Вадик мій каже йому: "Залишайтеся, зараз моя Оля співатиме!". А він сказав, що йому нічого слухати, адже співатиме якась дівчина без голосу, та й пішов собі", - розповіла артистка.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після такого інциденту у Полякової виникли справжні комплекси, адже вона не очікувала почути таку грубість на свою адресу.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Але ті комплекси, та невпевненість в собі, яка у мене виникла після цієї фрази... це було дуже зневажливо і він не залишився подивитися. Та кількість затисків, які мені довелося переробити, то кількість невпевненості в собі... не думаю, що я повинна була почути цю фразу", - підсумувала знаменитість.

Артистка згадала ще один випадок, коли вона записувала перший альбом і прийшла до студії. Слова одного звукорежисера вибили її з рівноваги і назавжди залишились в пам'яті.

[quote author=""]"Коли я заходила, в студію сидів такий звукорежисер і говорив: О, знову дупло прийшло співати. І все в цей день я нічого не записала. Я записувала пісні по півроку, тому що я боялася взагалі що- небудь видати, тому що я боялася, що не зможу, що мене знову назвуть цим дуплом", - згадала Полякова."

Нагадаємо, що Оля Полякова і Маша Єфросиніна зізналися у своїх найбільших гріхах: "Ми погані мами і дружини"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова звернулася до розведеного Дзідзьо напередодні Нового року: "Моя сім'я не замінить тобі власної"

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна донька Олі Полякової потрапила в лікарню, а мама про це - ні слова: "Полежати 3 дні"