На шоу "Новорічна маска" представили головного персонажа, який повинен буде повною мірою уособлювати святкову атмосферу - Ялинка. Хто буде ховатися під костюмом.

Лічені тижні залишилися до Нового 2022 року і телеканал "Україна" продовжує розкривати імена героїв грандіозного шоу "Новорічна Маска", яке вийде 31 грудня о 20:00. У спеціальному випуску улюбленого шоу мільйонів "Маска" з'явиться запальний і яскравий символ новорічних свят – Ялинка. Хто сховався під унікальним костюмом?

Тільки лише поява на шоу викликало величезну кількість питань як у глядачів, так і у детективів. Один з експертів не стримався, і зробила припущення.

"Я бачу, що наша Ялинка гендерно-нейтральна. Тільки подивіться, начебто Ялинка-вона, а обличчя і ноги чоловічі", - коментує Оля Полякова на знімальному майданчику каналу "Україна".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Але чи справді так і є. У персонажа досить нетипові підказки, які будуть лише плутати зіркових експертів. Також, озвучувати Ялинка їх буде небанальним чином, а саме - потрібно виходити на сцену і водити хороводи.

"Слухайте, ми вже не в тому віці, щоб стрибати навколо Ялинки 40 хвилин", – коментує Оля Полякова. Однак, далі ведучий Володимир Остапчук заявив, що це неймовірна дія, адже по суті це найдорожчий хоровод з найпопулярніших артистів нашої країни.

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Виконала Ялинка хіт Вєрки Сердючки "Елки", і буквально зачарувала всіх своїм виглядом. У неї гострі вуха, довгий ніс, великі очі, а також довгі руки і ноги. Цей персонаж, до слова, побив рекорд по довжині стоп героїв за всі два сезони. Вони досягають двох метрів.

"Сподіваюся, мій костюм подобається вам так само, як і мені. Однак не поспішайте називати імена, адже в мені приховано так багато загадок. Відкрию один секрет-в ці модні окуляри Я дивитися не буду, для цього є інший отвір. Тому будьте уважні!" - поділилася Ялинка в шоу "Новорічна Маска на каналі "Україна".

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла про серйозну хворобу, від якої вона вічно відмахується

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова ненавидить Настю Каменських? Співачка позлорадствовала над колегою

Також, Оля Полякова і DZIDZIO стали щасливою парою