Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка займає суддівське крісло в проекті "Співають всі" на каналі "Україна", вирішила трохи відверто поговорити зі своїми читачами соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 103 тисяч осіб.

На цей раз Анастасія поміркувала про свої улюблені квіти і про той сенс, який вона в них поміщає.

"Життя завжди нам дає можливість обнулити себе і почати малювати заново! У мене, наприклад, завжди так відбувається після народження дітей! І ви здивуєтеся, але, крім обожнюваного чорного, я дуууже люблю білий колір. У ньому є дуже багато таємниць, які можна заховати! Чорний колір все поглинає, він явний! А білий сповнений загадок! Тому, білий колір одягу на мені не означає, що у мене гарний настрій або погане! Одягаючи білий колір, Я вбиваю одну зі своїх звичок ... яку? Нехай стане таємницею! У білому мене можна рідко побачити, але коли я щось Міняю, я ношу саме його! Білий - колір свободи. А Який ваш колір улюблений?», - написала співачка під знімком.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На фото, зроблених в Києві біля станції метро "Золоті ворота", Приходько постає в білому светрі. Для співачки вибір цього кольору - не характерний, зазвичай вона віддає перевагу чорному в одязі.

Однак світлу нотку в іміджі Анастасії шанувальники оцінили по достоїнству.

"Дуже йде білий колір. Я за настроєм кольору люблю - то на червоний тягне, то на золотий, фіолетовий", «завжди прислухаюся до себе, до настрою і одягаю відповідно, але буває, як сьогодні, настрій рівне, спокійне, але йду на важливу зустріч і вирішила зарядити себе яскравим кольором, додати "іскри", одягла червоний!", "А я люблю поєднання кольорів, конкретного немає. Люблю пастельні кольори, ніжні, вони заспокоюють", - пишуть фанати Приходько.

Нагадаємо, Настю Приходько змусив скакати Позеленілий Олег Машуковський: "Вона всіх об * * рает".

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько забула, що патріотка і заспівала російською: "у пісні є інші слова?"

Також Знай повідомляв, Анастасія Приходько розповіла, коли починає наряджати ялинку на Новий Рік