Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огневич (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 420 тисяч чоловік.

Після гучної прем'єри і приголомшливого фіналу нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з популярністю, що набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Цього разу співачка заявила, що зараз особливо сильно відчуває наступаючі зміни у своєму житті і це саме те, чого вона так довго бажала.

У новому пості Злата використовувала чимало крилатих фраз і красномовних слів, щоб передати численним фанатам всю глибину своїх почуттів. Деякі вирази знаменитості наштовхують на думки про те, що вона вже готова до нових романтичних відносин.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот з Instagram, Злата Огневич
Скріншот з Instagram, Злата Огневич

Мабуть, артистці вдалося швидко відновитися після болісного ефіру пост-шоу "Холостячки", в якому виявилося, що її обранець Андрій Задворний був не зовсім щирий протягом всієї їх любовної історії.

"Мені так не вистачало саме цього шторму, щоб перейти на наступний етап життя 🙌 Дякую 💋" - написала артистка.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла, з ким бачить своє майбутнє після "Холостячки": Андрія Задворного там і близько немає

Як повідомляв Знай.uа, Надін з "Холостяка" чапнула чоловіка Злати Огнєвіч після скандалу з "трійничком": "Перезнайомилася з усіма"

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник розкрив розчарованим українцям правду про шоу "Холостячка": "Глядач сам додумає"