Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 420 тисяч чоловік.

На офіційній сторінці "Холостячки" в Instagram розмістили сентиментальний уривок з ефіру пост-шоу, який змусив багатьох відданих фанатів затримати подих через драму, яка розгорнулася між учасниками і головною героїнею Златою Огнєвіч.

Скріншот з Instagram, шоу "Холостячка"
Скріншот з Instagram, шоу "Холостячка"

Психолог Вікторія Любаревич-Торхова торкнулася делікатної теми завершення любовної історії співачки і учасника Дмитра Шевченка, який з перших випусків був одним з головних претендентів на перемогу. Відомо, що у фіналі чоловік зробив пропозицію руки і серця артистці, але та ввічливо йому відмовила і обрала Андрія Задворного.

Огневич і Шевченко, скріншот з відео
Огневич і Шевченко, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коли експерт шоу запитала у Злати, які емоції у неї викликала перша зустріч з Дмитром після шоу, вже в реальному житті, і чи не відчувала вона сумнівів щодо свого фінального вибору, співачка дала чітку і ясну відповідь.

"Я не шкодую про свій вибір і в той момент я була дуже рада бачити свого старого друга, близьку людину", - сказала Злата.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч готова до нових відносин? "Холостячка" розцвіла після драми з Задворним і Тарапатою

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Задворний "переїхав" Злату Огнєвіч бульдозером після фіналу "Холостячки": "Всі так здивувалися, а нарізки випадково змонтували"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч розлучилася з Андрієм Задворним після проекту, але Дмитро Шевченко вже зайнятий