У святкову ніч з 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі "Україна" вийде ефір масштабного концерту-нагородження головних хітів 2021-го року "Музична платформа".

Популярна співачка, зірковий детектив гіпершоу "МАСКА" Оля Полякова, яку всі також знають як суперблондинку, поділилася своїми планами на Новий рік і зізналася, чому відмовляється від традиційного святкового столу.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Одна з найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу Оля Полякова виконає на урочистому концерті "Музична платформа" пісню "Доросла дівчинка". За лаштунками артистка розповіла, чим вона займеться на Новий Рік.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Слава богу, я працюю на Новий Рік! Зараз такий час, що потрібно працювати і радіти, адже був досить довгий період карантину, коли ми сиділи вдома. А що буде на столі - не знаю! Що в райдері покладуть, то і буде", - розповіла Оля Полякова.

Більш того, Новий рік у зірки не викликає асоціацій зі звичними святковими стравами, які так люблять українці – салатами олів'є і оселедцем під шубою. Виявилося, що такою простою їжею співачку не здивуєш.

"Доньки так часто готують мені і те, і інше, що для мене це точно не новорічні страви. Можливо, якась ікра - інша справа", - поділилася уподобаннями Полякова.

У новорічному концерті "Музична платформа" також візьмуть участь: VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти БEZ ОБМЕЖЕНЬ", "Антитіла", "KAZKA", "KADNAY" та багато інших.

Нагадаємо, Оля Полякова отримала "пігулок" від розлюченого Потапа: "А що я такого зробила?"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова зібралася піти назавжди слідом за Олегом Винником: "Як можна взяти і забрати у людини...."

Також портал Знай.uа писав, що Полякова вчепилася в Данилка з непристойними пропозиціями: "Що тобі погладити?"