Відомий російський артист і відеоблогер Артем Готліб, якого в основному знають за псевдонімом Slava Marlow зважився на серйозну операцію. Перші кадри музиканта після операційної.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує туди особисті знімки, а також просуває свою творчість, яке останні півтора року розриває всі чарти.

Цього разу він показав у публікації кілька етапів пересадки волосся. Знаменитість зробив селфі під час операції, на якому відображено його обличчя і рука лікаря, що тримає в руках спеціальний інструмент — панч. До слова, там ще злегка видно кров на голові у артиста.

"Роблю з собою, що хочу. Чуєш, побачимося через рік" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

На другому кадрі він по всій видимості вже після операції, і вибрав для фото ефект інопланетянина, який стискає частину голови. Видно, що там артист вже повністю лисий, і рани починають гоїтися.

На третьому кадрі він звернувся до блогерки Карині Карамбейбі, з якою його пов'язували романтичні стосунки. Чи продовжує пара зустрічатися-точно невідомо, так як ходили чутки про їх розставання. Там пакетик з соком, на якому видно напис: "Карина, я люблю тебе".

Друг Моргенштерна неодноразово говорив про те, що волосся - його болюча тема. У нього давно були з цим проблеми, тому як тільки почав добре заробляти, відразу ж зважився на пересадку волосся. В першу чергу він це зробив для себе, щоб позбутися комплексів.

Нагадаємо, що Моргенштерн влаштував "заміс" на концерті з фанатом слідом за Сергієм Михалком

Раніше повідомлялося, що Slava Marlow зізнався, чому пішов від Моргенштерна

Також, Моргенштерн влаштував молодій дружині Діларі "гру в кальмара"