Українська співачка Анастасія Приходько частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч чоловік.

Виконавиця продовжує свій шлях по нетрях невідомого для себе TikTok, записавши гумористичне відео з популярним блогером. Вона виступила таким собі наставником в такій непростій справі, як спілкування з хлопцями для дівчат.

Скрін, Instagram Приходько
Скрін, Instagram Приходько

- Ну що, ти вже на побаченні? Скажи, що він крутий.

"Привіт, а ти випадково не яйце? Тому що, коли я варю яйце... я варю яйце круто і ти теж крутий", - заявляє злегка перелякана дівчина.

— Господи, скажи, що ти хочеш бути з ним все життя.

"Ти випадково не гастрит? Тому що, в мені... тому що, у мене гастрит і він зі мною все життя. І я хочу, щоб ти теж був зі мною все життя", - додає вона.

— Боже, дура, скажи, що тобі його не вистачає.

"А ти випадково не 14 рублів, тому що, коли я була в магазині, Там мене хотів продавець, я хотіла купити щось у продавця і у мене не вистачало 14 рублів, і мені тебе теж не вистачає", - підсумувала дівчина, невдалим "підкатом".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото зі сторінки Анастасії Приходько
Фото зі сторінки Анастасії Приходько

"14 рублів, винесло", "Мене хотів продавець", "Я поважаю дівчину, але гумор - одне і те ж. Вимагаю різноманітність", "Ви вважаєте, що це смішно?", - пишуть користувачі в коментарях.

@kubikrombik

ОТПРАВЬ КОМУ НАДО#kubikrombik какое признание понравилось больше всего?😅

♬ Подруга - Анастасия Приходько

Нагадаємо, Анастасія Приходько зізналася в несподіваній "зраді": "Після народження дітей..."

Як повідомляв "Знай.ua", Настю Приходько змусив скакати Позеленілий Олег Машуковський: "Вона всіх об**рає"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько в білій сукні відкрила українцям своє містичне місце: "Заходиш одним, а виходиш іншим"