Відома українська журналістка Владислава Седан з'явилася чи не вперше на масштабному заході після народження дитини. Там вона розповіла, хто доглядає за їх з Олександром Зінченком дитиною.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Світське життя", де регулярно сповіщають про важливі новини зі світу шоу-бізнесу.

Пологи пройшли на території Сполучених Штатів Америки, і Катерина Осадча вирішила поцікавитися, чому вибір припав саме на цю країну, якби було логічно вибрати лікарню у Великобританії, де сім'я і проживає більшу частину часу.

Влада Седан, фото: скріншот з відео
Влада Седан, фото: скріншот з відео

"У нас не було можливості поїхати кудись у відпустку. Якби я поїхала умовно в Емірати, я могла народити в будь-який момент. Ми вирішили, що ми поїдемо в Сполучені Штати Америки, щоб я могла в будь-який момент народити, а Саша був зі мною поруч. Одним ударом двох зайців вбили " - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Примітно, що дата пологів у неї стояла на кінець серпня, як у Каті Осадчої, про що вона їй і сказала в спілкуванні, однак, так сталося, що вона народила на цілих три тижні раніше.

Влада Седан, фото: скріншот з відео
Влада Седан, фото: скріншот з відео

Далі поговорили про те, хто ж сидить з дитиною вдома, і допомагає.

"Є няня, так як у нас немає родичів. Немає навіть друзів досвідчених, які могли б допомогти нам з малюком в Англії. Тому ми скористалися послугами няні, вона сама з Естонії, але добре знає англійську, у неї там стаж роботи в Лондоні 12 років, якщо я не помиляюся. Ми нею дуже задоволені " - продовжила Влада Седан.

На Олександра залишила дитину всього на 2 години, коли їздила на манікюр, і дуже переживала з цього приводу, постійно контролювала.

Влада Седан, фото: скріншот з відео
Влада Седан, фото: скріншот з відео

Ну, і під кінець вона вирішила розповісти, про те, чи хочуть відразу завести другу дитину, за прикладом багатьох футбольних сімей. Дівчина зазначила, що замислювалися, але поки що вітати рано.

Нагадаємо, що Влада Седан зворушливо привітала Олександра Зінченка з 25-річчям і натякнула на його найбільшу мрію

Також, Влада Седан вразила ідеальною красою після народження доньки

Раніше повідомляли, що колишній Владика зізнався, як вона зрадила йому з Олександром Зінченком