Відомий український футболіст Олександр Шовковський не так давно приєднався до однієї з політичних партій, і вирішив розповісти, чи комфортно себе почуває в новому амплуа.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Світське життя", ведучою якої є Катерина Осадча. Вона знову відвідала публічний захід, щоб вивідати ексклюзивний матеріал у медійних особистостей.

Цього разу вона взяла невелике інтерв'ю у легендарного воротаря української збірної Олександра Шовковського, який віднедавна є політиком.

Олександр Шовковський, фото: скріншот з відео
Олександр Шовковський, фото: скріншот з відео

Участь у великому спорті позаду, але травми все ще його переслідують. Справа в тому, що на Заході він з'явився з гіпсом, і причиною цього став зламаний палець на руці.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Я зламав мізинець, і на жаль, ще п'ять тижнів буду ходити з гіпсом. У свій час було дуже багато пошкоджень, і я так розумію, що просто був дуже слабкий елемент мізинця, і він зламався. Мізинцем потрапив на предмет " - розповів чоловік.

Олександр Шовковський, фото: скріншот з відео
Олександр Шовковський, фото: скріншот з відео

Після завершення кар'єри він продовжує тренування, і не набрав абсолютно ні грама зайвої ваги. Все завдяки режиму, правильному харчуванню, і звичайно ж спорт або зарядка. Якщо є можливість, то він продовжує займатися активностями. Паралельно з футболом він захоплюється тенісом і гольфом.

І під кінець у нього запитали про політичну кар'єру. Футболіст є депутатом Київської ради, і відчуває себе на цьому місці більш, ніж комфортно.

Нагадаємо, що легенда "Динамо" Олександр Шовковський перетворився на синоптика: пророкує українцям страшний потоп

Також, Катя Осадча зібрала разом Владу Седан, Олександра Шовковського та Миколу Тищенка

Раніше повідомлялося, що Бесєдін залишає Євро-2020, Шовковський приголомшив уболівальників