Відома українська співачка і віднедавна телеведуча Мішель Андраде вирушила на унікальний аукціон в рамках шоу "Орел і Решка". Що запам'яталося дівчині найбільше.

Їй пощастило відвідати унікальне місце в Шарджі, а глядачі Нового каналу могли за цим спостерігати в рамках проекту "Орел і Решка. Земляни".

Як відомо, до того як була виявлена нафта, в Об'єднаних Арабських Еміратах прибутковим було рибальство. Навіть зараз багато хто продовжує дотримуватися традицій, яким вже десятки років.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Наприклад, рибалки продають свій улов на спеціальному аукціоні, який і вдалося відвідати молодій ведучій Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Коли я потрапила на рибний ринок в Шарджі, подумала: "Це треш і дурдом!". Навколо риба, скрізь пахне нею, всі кричать - голова квадратна, - розповіла Michelle. - Приїжджі рибалки кілька днів знаходяться в морі, щоб виловити рибу. Господарі човнів — емiрати. Ще пару десятиліть тому їм самим доводилося возитися з рибою, а зараз вони або командують робітниками, або сидять в тіні і спостерігають за бізнесом".

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Аукціон виглядає стандартним чином. Рибалки викладають улов на стіл, а ведучий починає вигукувати ціну, і чекає, коли хтось підніме ставку, або ж погодиться на неї. Якщо ніхто не погодиться на ставку, то покупець забирає рибу.

Той, хто зробить найвищу ставку, отримує величезний ящик риби, і як правило обходиться це в тисячу доларів, в середньому. Буває, що цінник досягає і трьох тисяч доларів.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

"Господарі човнів забирають собі половину виручки. Що залишилося, між собою ділить команда рибалок — зазначила ведуча тревел-шоу на Новому каналі. У Еміратів штучні острови, хмарочоси, але продавати рибу в лоб, шумно, зі спорами — вікова традиція".

Нагадаємо, що підопічна Потапа Мішель Андраде за підсумком року залишилася без пальців

Раніше повідомлялося, що еодопічна Потапа Мішель Андраде послала матір і зґвалтувала камеру

Також, Мішель Андраде проговорилася про нові стосунки і почала планувати весілля