Фото зі сторінки Діми Шевченка
Фото зі сторінки Діми Шевченка

Відкинутий Златою Огнєвіч Діма Шевченко показав, як підготувався до Нового року

Діма Шевченко заговорив про найпрекраснішу і чарівну пору перед новорічними святами. У цей період прийнято обмінюватися подарунками, щоб дарувати один одному святковий настрій. Однак, ніхто не забороняє дарувати подарунок собі. Тому Діма вирішив порадувати не тільки близьких, але і себе.

Собака в санях, скріншот: Telegram
Собака в санях, скріншот: Telegram

Українка запрягла собак у сани: ідеальний транспорт для зимового міста

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

На вулицях Харкова виявили жінку, яка каталася на санках з собаками, подія трапилася поруч зі школою 128 на вулиці Владислава Зубенка. Відео події записали і опублікували в Інтернеті.

Розкопи
Розкопи

Ці останки краще не чіпати: вчені розкопали скам'янілі "статеві органи", яким 11 тисяч років

Археологи в Туреччині натрапили на химерне доісторичне місце, повне фалічних стовпів і висікання у вигляді людської голови, плюс останки змій, лисиць і справжніх людських голів на додачу. На дивному Стародавньому місці в Туреччині було виявлено стовпи у формі статевого органу, що спантеличило археологів, які розкопали фалічні артефакти.

Віктор Павлік і Катя Репяхова, скріншот: YouTube
Віктор Павлік і Катя Репяхова, скріншот: YouTube

Катя Репяхова "викинула" Віктора Павліка з сімейного альбому після сварки: тільки мама і син

Нещодавно Катя Репяхова вирішила влаштувати фотосесію для себе і свого маленького сина Міші. Мама і синок наділи вбрання в чорних тонах і щасливо позували на камеру. На одному з фото Катя Репехова в довгій чорні сукні зі шлейфом підняла над собою свого сина і ніжно поцілувала його.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Андре Тан вказав на головну помилку модниць, яким завжди нічого надіти

Відомий український дизайнер і творець бренду одягу Андре Тан розповів, чому модницям завжди нічого надіти, навіть при повній шафі одягу. Андре Тан розповів, що завжди потрібно розділяти свої речі по сезонах. Не можна, щоб літні майки висіли в шафі упереміш із зимовими светрами.