Стало відомо про те, що в другому сезоні серіалу "Емілі в Парижі" з'явиться персонаж з України, однак, це закінчилося скандалом і обуренням. Українців зобразили злодіями з поганим смаком.

Четверта серія нового сезону серіалу "Емілі в Парижі" викликала у багатьох глядачів обурення справа в тому, що там з'явилася Українка Петра, яка прилетіла з Києва. Режисери зробили її надто комічною: без смаку одягнена бiлявка з клептоманією.

Реакції користувачів, фото: скріншот
Реакції користувачів, фото: скріншот

У новому сезоні молода американка Емілі Купер продовжує підкорювати Париж, і будує кар'єру в рекламному агентстві. В один момент вона починає вивчати французьку на курсах, де знайомиться з галасливою, і злегка дратівливою українкою.

Реакції користувачів, фото: скріншот
Реакції користувачів, фото: скріншот

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Українська журналістка Катерина Лук'яшко вирішила також висловити на цю тему.

"Дуже провінційна на вигляд дівчина Петра говорить правильно українською, вчить французьку і краде речі з магазину. І дуже боїться, що її можуть депортувати на батьківщину. Вже 10 років живу в Києві, а жодної "Петри" так і не зустріла. Якось прикро, що очима американських медіакріейторів персонаж з України виглядає не краще, ніж типова "хохлушка" з москальських серіалів" - йдеться під постом.

Виконала цю роль актриса Дар'я Панченко. Вона вчила в Українській академії балету, і закінчила ліцей, де отримала безліч грантів на навчання в США. У 19 років вона переїхала в Париж, і отримала магістра за фахом Режисура кіно, і пройшла кастинг у безліч місцевих картин.

Реакції користувачів, фото: скріншот
Реакції користувачів, фото: скріншот

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають, і, думка у них склалося не найприємніше.

Реакції користувачів, фото: скріншот
Реакції користувачів, фото: скріншот

"Те, як ви поставилися до образу українців у другому сезоні, в 4-й серії, - це такий дешевий трюк, абсолютний скандал і ганьба. І я не можу повірити, що це все ще відбудеться в 2021 році. Час, коли ми проявляємо повагу до всіх націй і гендерів. Час, коли ми боремося з усіма стереотипами, що руйнують світ і міжкультурні відносини. Час, коли ніхто не сміється над такими убогими речами" - вирішила висловитися Євген Гаврилко, написавши цілий пост, який набув розголосу у всьому світі.

Нагадаємо, що Netflix запускає другий сезон "Емілі в Парижі": що чекає тендітну роботяжку з Нью-Йорка, крім пробіжок і сусіда-красеня

Раніше повідомлялося, що Лілі Коллінз поділилася кадрами зі зйомок другого сезону "Емілі в Парижі" - короткі спідниці і пуховики задом наперед

Також, Еліна Світоліна, Лілі Коллінз з "Емілі в Парижі" і Періс Хілтон вмить стали нареченими: українці вибрали свою №1.