Відома українська спортсменка та експерт шоу "Зважені та щасливі", Марина Боржемська вирішила підвести остаточні підсумки року. Що їй вдалося зробити в 2021.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує своїх шанувальників новими кадрами, а також порадами, які пов'язані з харчуванням і тренуваннями.

Цього разу святковий знімок. Марина сидить біля прикрашеної ялинки з подарунками в костюмі бежевого кольору, а на в'язаній кофті намальований ведмедик.

Під постом вона вирішила підвести підсумки року, щоб підрахувати, що їй вдалося зробити, а що ні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Улюблене заняття всіх-наприкінці року підбивати свої підсумки. Як же пройшов мій рік...Сама задумалася над цим питанням " - йдеться в повідомленні під постом.

Для початку, Марина Боржемська знялася в мотивуючому проекті для телеканалу СТБ, який глядачі побачать вже в лютому. Вони каталися по країні до учасників, і давали їм шанс змінити своє життя раз і назавжди. Всього за один тиждень.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Також, в її спеціальній програмі взяли участь тисячі людей, які хотіли помінятися як зовні, так і внутрішньо.

"Я навчилася говорити "ні", коли мені щось не підходить. Не завжди потрібно давати людям сідати на шию, інакше вони будуть користуватися цим постійно. Так що моя шкіра стала трохи товщі. Події та обставини навколо схилили до цього" - йдеться далі в публікації.

Не забула вона згадати і своїх дітей, які з кожним днем стають тільки мудрішими і дорослішими. Вона сама вчиться у них багатьом речам, за що неймовірно вдячна.

Відбувалися і зміна в особистому житті. Марина Боржемська відпустила розлучення з чоловіком, і почала будувати нові відносини.

"Я почала ходити на побачення, відкриваюся новим знайомствам, дозволяю собі доглядати за собою. Хоча в моєму графіку так мало часу на романтику🙈" - розповідає спортсменка.

Нагадаємо, що Марина Боржемська попередила українок про наслідки смачних "хотілок" та святкового столу

Раніше повідомлялося, що Марина Боржемська підказала українкам, як обрати подарунок на Новий Рік

Також, Марина Боржемська натякнула на диво у своєму житті перед Різдвом