Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес, який зараз активно займається сольною кар'єрою, часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.

Цього разу Володимир Дантес продублював у своїх Insta Stories публікацію одного профілю, в якому розмістили його кумедний знімок з листопадової фотосесії.

У кадрі артист позує на засніженій локації в дуже сміливому образі, який зовсім не відповідає погодним умовам - на ньому надіті лише жовтенькі пляжні шорти, що змахують на нижню білизну, теплий шарф на шиї і черевики. При цьому він здивовано дивиться вгору і тримає келих з напоєм в руці.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

"Час утеплитися: ідеї для зимових луків від Маші Єфросиніної, DOROFEEVA, Наталії Гоцій та інших. А також експериментальний образ Володимира Дантеса", - написали в публікації.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Користувачі соцмережі проголосували за найкращий зимовий образ знаменитостей, але Дантес залишився поза конкуренцією.

Коментарі - instagram.com/jetsetterua/
Коментарі - instagram.com/jetsetterua/

Коментарі - instagram.com/jetsetterua/
Коментарі - instagram.com/jetsetterua/

Нагадаємо, Володимир Дантес став особистим офіціантом для слави Дьоміна: "Картоплю фрі і два бургери"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес побоявся зізнатися дівчині в коханні, але вже пізно - вона заміжня: "Ти згориш раніше"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес зірвав з себе одяг на новорічному корпоративі, завів навіть Регіну Тодоренко: "Просто бомба"