Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Арсен Мірзоян в черговий раз похвалився фанатам своїми спортивними успіхами і показав результат останньої пробіжки - 6 кілометрів всього за 35 хвилин. Але, артист біг з певною метою, він поспішав в баньку. На опублікованому знімку Мірзоян позує в зимовому "обмундируванні", сховавшись від звірячого холоду шапкою і бафом.

Варто відзначити, що артист завжди славився своєю пристрастю до спорту, а про свої досягнення частенько розповідав своїм фанатам в Instagram. У підписі до публікації Арсен побажав своїй аудиторії берегти себе на новорічні свята і завжди мати стабільну і хорошу температуру тіла 36,6.

"Спорт/режим цього року добігає кінця :)" - написав артист.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що донька Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "Дякую, моя сніжинка"

Нагадаємо, що спітнілий Арсен Мірзоян провів 2021 рік заздалегідь - без Тоні Матвієнко і салатів: "Шумно і гаряче"

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян вибачився перед коханою через ревнощі - але змушений її відпустити: "Боже, як..."

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко здивувала апетитами перед Днем святого Миколая, Арсен Мірзоян не впорається: "Як натякнути?"