Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Свою впізнаваність і популярність артистка заробила буквально зі швидкістю світла, її перші хіти "Голови" і "Відкривай" в 2018 році викликали захват у тисячі українців. Олена не перестає радувати свою віддану публіку новими треками, у яких також є всі шанси на великий успіх.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Цього разу Олена порадувала шанувальників новим кумедним відероликом в TikTok. Співачка розкрила причину, яка заважає їй танцювати і насолоджуватися веселощами на весіллі.

Скріншот з TikTok
Скріншот з TikTok

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Як виявилося, справа зовсім не в тому, що вона цього не вміє, або не бажає, в усі "винні" її пишні груди. І щоб продемонструвати весь свій "біль" Олена вирішила пострибати на камеру під запальну пісеньку.

@alyona.alyona.official

Хочу на весілля❤️ #весілля

♬ оригінальний звук - busichk@-20-07

Коментарі з TikTok
Коментарі з TikTok

Коментарі з TikTok
Коментарі з TikTok

Коментарі з TikTok
Коментарі з TikTok

Коментарі з TikTok
Коментарі з TikTok

Нагадаємо, реперку Alyona Alyona обікрали перед Новим роком: "Нічому життя не вчить"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona зробила це з молодим красенем і записала на відео: "Нехай весь світ знає"

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona показала себе у ванній, навіть шторку відсунула-Анатолій Анатоліч "закохався" відразу