Мандрівник і івідомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами зі зйомок і дивовижних пригод в своєму Instagram, де за ним стежить понад 1,8 мільйона чоловік.

Молода дружина мандрівника, яка є успішною телеведучою на телеканалі ICTV і проводить інтерв'ю для різних знаменитостей, теж має немаленьку аудиторію в Instagram. За Олександрою Кучеренко стежить понад 135 тисяч осіб.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: Instagram
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: Instagram

Цього разу вони обидва розмістили однакові фотографії практично з одним і тим же підписом. Подружня пара вирішила возз'єднатися на чарівне новорічне свято, незважаючи на велику відстань, адже Комаров, як завжди, перебував на зйомках, далеко від рідної країни.

Скріншот з Instagram, Діма Комаров
Скріншот з Instagram, Діма Комаров

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кучеренко вирішила прилетіти до свого коханого з України на інший континент, щоб разом відсвяткувати Новий Рік. На опублікованій фотографії парочка позує на вуличках явно якоїсь спекотної країни, але свого точного місцезнаходження вони не повідомили.

"Знайду його в будь-якій точці планети, де б він не був 😊 прилетіла до чоловіка на інший континент. Будемо разом на Новий Рік ❤" - написала Олександра.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" випитав у "нічного метелика" все про її роботу

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Кучеренко приготувала "себе" Дімі Комарову за перемогу в конкурсі: "Нагорода чекає вдома"

Також портал Знай.uа писав, що Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт" здивував "нічний метелик", яка обслуговує 100 чоловіків в день: "Почала в 16 років"