Українка, яка отримала свою популярність завдяки незвичайній зовнішності, а також схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова вирішила поговорити про квантові резонатори гравця.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вже протягом декількох років вона робить по кілька публікацій в день, і тим самим радує своїх шанувальників.

На нових знімках Валерія знаходиться на палубі корабля, і вирішила зробити поки є час кілька красивих кадрів.

У самій публікації вона заговорила про квантові резонатори гравця.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

"Є 2 найважливіших резонатора гравця. Це духовний мозок, і духовне серце. Це овертонна настройка і резонатори для всього тіла! Вони налаштовують і вводять в гармонію і ідеальні частоти кожен орган, коригуючи ваш квантовий і фізичний імунітет. Тому вкрай важливо зі стовідсотковою усвідомленістю підходити до опрацювання цих двох центрів, особливо зараз!!! Сказати, що це важливо-це не сказати нічого!!!"- йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про методики, якими займається Валерія, і більшість вкрай задоволені цим.

"Взагалі матеріалізація подій або предметів у вашій реальності. не обов'язкова. Але я люблю поєднувати практики. Тому відразу даю дві в одному. Але !!! Робота з резонаторами сама по собі зараз вкрай важлива для гравців, щоб бути на висоті і у відриві, щоб формувати свою реальність і на неї ніхто не міг впливати, і щоб ви жили так, як завжди мріяли. Щоб ваші бажання швидко розвивалися, щоб тимус працював і омолоджував, відкриваючи вашу понад Силу. А аджна викривала всі стратегії матриці на вашу користь! Обов'язково пишіть відгуки на цю техніку, для мене це важливо".

Нагадаємо, що Одеська Барбі Валерія Лук'янова назвала речі, які допомагають молодіти і наповнюватися енергією: відмова від сексу, алкоголю і любовних пригод

Раніше повідомлялося, що одеська Барбі Валерія Лук'янова вирішила, що більше не потребує їжі

Також, одеська Барбі Валерія Лук'янова розповіла, як ні в якому разі не можна одягатися