У соціальній мережі розмістили дивовижну публікацію, на якій можна побачити дуже багато різноманітних зіркок. На знімках присутні легендарні актори, футболіст і навіть колишній президент Америки.

Відповідний знімок розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Домашні посиденьки і пляжні вечірки: як зірки зустріли Новий Рік @hello _ _ ru #hello_ru", - підписаний пост в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка стежить за новинами про різноманітних знаменитостей, просто прийшла в захват від такого шикарного поста. На даних фотографіях можна побачити легендарних особистостей і зрозуміти, як вони зараз виглядають. Дуже багато людей раді побачити своїх кумирів і написати свої думки в коментарях.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кріштіану Роналду, фото з Instagram
Кріштіану Роналду, фото з Instagram

"Рональдо. Що б про нього там не говорили, але дружина і діти поруч, у дітей є пара з мамою", "Ой, це у Траволти так дочка схудла - покращала різко?", "Хаааха, я думала з Обама Валерій Леонтьєв", "на третьому фото Обама?!", "Крім Рональдо і Шифер - нікого не знаю", "Без гриму деяких і не впізнати..", "Демі Мур тепер постійно з відкритим ротом буде?", "На останньому фото я думала, буде якась drug queen", "Шейк довічно в образі іпанутої роковухи, одна і таже морда незадоволена роками", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "hello" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "hello" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "hello" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "hello" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що у Ліонеля Мессі виявили ковід.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кріштіану Роналду показав свою маму.

Також портал "Znaj" писав, Джон Траволта розчулив мережу теплим сімейним знімком.