Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця", любить радувати свою аудиторію цікавими публікаціями з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників.

Цього разу Регіна Тодоренко розповіла своїм численним фанатам секрет створення справжнього новорічного настрою. За словами знаменитості, на таке здатна тільки нова частина всім відомого російського фільму" Ялинки", головним актором якого є незмінний Іван Ургант, але цього разу до нього приєднається співачка Ольга Бузова і Філіп Кіркоров.

"Рік був таким важким, що навіть олів'є не лізе в рот і немає сил створювати свято навколо себе? Чесно, у мене теж так було! Але я знаю спосіб, як повернути новорічний настрій і наповнити будинок сміхом і радістю!" - написала Регіна Тодоренко.

На опублікованих фотографіях артистка позує з мискою олів'є в руках, а на задньому тлі, на телеекрані маячить Іван Ургант.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Регіна Тодоренко розповіла про свою неприязнь до Топалова перед весіллям: "Довго опиралася"

Як повідомляв Знай.uа, Регіна Тодоренко показала те, до чого прагне з Владом Топаловим на прикладі батьків: "38 років варить каву"

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко опинилася в лікарні після "найкращого" побачення з Владом Топаловим: "Найбільше переживаю за..."