Ольга Полякова показала як поїдає пончики із задоволенням. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік, а на Тіктоку - 518,4 тисячі шанувальників. Фолловери активно коментують кожен її пост.

4 січня Полякова опублікувала відеозапис з гримерки. На ній можна побачити стіл, який завалений пончиками. Співачка зазначила, що їй потрібно поїсти перед другим виступом.

" так дорогі мої. Ну що треба підкріпитися перед Другою виставою", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Також на відеозаписі можна побачити, що Полякова з радістю бере солодкість в руку.

На тлі чується чоловічий голос:"Люди повинні знати що ми їмо".

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".

Також, як повідомляв портал " Знай.ІА", Настя Каменських" нафантазувала " собі вантажівку з тренажерами, але Дмитро Комаров зруйнував всі мрії: "це брехня"