Арсен Мірзоян, український співак, композитор та чоловік співачки Антоніни Матвієнко і зять легендарної Ніни Матвієнко, показав, де проводить свій вільний час після бурхливих святкувань Нового року.

Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його особистим життям і творчістю спостерігають 52,3 тисячі прихильників.

«Спорт/режим відновлено!», - написав Мірзоян, публікуючи знімки з гущавини засніженого лісу. Судячи з геотегу та допису співака, це ліс поблизу Romantik Spa Hotel, під Яремче.

У Карпатах Мірзоян не відмовився від своїх звичок і продовжив тренуватися. Зокрема, і долати у пробіжках кілька кілометрів щоранку.

Скрін, Instagram Мірзоян
Скрін, Instagram Мірзоян

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не зважаючи на холод і сніг, артист та один із найсильніших українців обрав для прогулянки яскраві різнокольорові шорти та червону футболку із коротким рукавом.

На голові в нього – чорна шапка. Хто склав співаку компанію в лісі і зробив цей знімок, не вказано. Можливо, допомогла дружина Антоніна Матвієнко.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян залишив Тоню Матвієнко заради синів від першого шлюбу: "Ми погнали".

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.иа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"