Відома українська спортсменка, а також тренер шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська привітала українців з великим святом. На фото вона з'явилася в компанії діточок.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка ділиться порадами стосовно тренувань, харчування, або ж просто розповідає деякі факти про себе і свою сім'ю.

Цього разу на кадрах вона з'явилася не одна, а зі своїм сином Робертом, а також дочкою Олівією. Вони всі разом привітали українців з Різдвом.

Вона щиро побажала своїм шанувальникам, щоб це світле свято подарувало незабутні емоції, а також приємні несподіванки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Нехай жоден день не обходиться без щасливих і радісних моментів. Адже щастя в дрібницях і простих речах. Головне, їх розгледіти. Нехай зігрівають душу сімейні зустрічі і традиції, а в будинку завжди панує затишок і благополуччя" - йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Спасибі, і вас з Різдвом Христовим!Нехай всі дні будуть світлими і добрими а ночі спокійними і солодкими🥰 💖любов, здоров'я і достаток нехай ніколи не покидають ваш будинок❤️❤️❤️";

"З Різдвом!!! Нехай збуваються найзаповітніші бажання!🌺🌺🌺❤️";

"З Різдвом!🌟🎄";

"З Різдвом Вас і всю вашу сім'ю!🎄🎁❤️";

"З Різдвом Христовим! Вам і вашим близьким щасливого Різдва😍 😍 😍";

"Спасибі, і Вашу сім'ю теж зі святом 🎄".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Марина Боржемська попередила українок про наслідки смачних "хотілок" та святкового столу

Раніше повідомлялося, що Марина Боржемська розповіла, як 2021 змінив її життя після розлучення: "почала ходити на побачення"

Також, Марина Боржемська натякнула на диво у своєму житті перед Різдвом