Популярна українська співачка, яка співає про "проліски", а також про те, як "не цінуємо те, що маємо" Анастасія Кочетова (MamaRika) вирішила порадувати своїх відданих шанувальників новою публікацією в соціальній мережі Instagram, де у неї вже більше 444 тисяч підписників. Цього разу співачка побажала всім українцям щасливого Різдва.

А ось на руках у співачки можна побачити її домашнього улюбленця - собачку. Також можна побачити, що на знімку Настя не зовсім одягнена.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Кочетової в мережі Instagram.

Публікація Насті Кочетової, скріншот: Instagram
Публікація Насті Кочетової, скріншот: Instagram

"З Різдвом, проліски мої! Зараз дуже важливо бути з найдорожчими, і просто віддавати своє тепло тим, кому це потрібно. Любіть один одного і бережіть! Христос Народився!", - пише Анастасія Кочетова у своєму новому пості.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На свіжому знімку не видно, крім її самої і собачки її коханого чоловіка-гумориста і шоумена Сергія Середу. Настя сидить вдома на тлі красивого новорічного дерева, яке відсвічує гірляндами, а також можна побачити, що зірка сидить в шортиках і білій кофті, позуючи із зігнутою рукою, торкаючись себе за шию. Ось такі привітання вийшли у Анастасії Кочетової.

Раніше повідомляли, MamaRika видала, за що полюбила Сергія Середу, про таке мріє кожна: "Завжди на першому місці".

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов і Катя Осадча похрестили свого малюка, приховавши його обличчя: "Ми щасливі".

Знай.uа писав, чоловік MamaRika Сергій Середа розповів про поповнення в сімействі: "Хотів би стати багатодітним татом".