Відома любителька сісти своїми величезними ногами на шпагат балерина Анастасія Волочкова, яка днями засвітила нового бойфренда, вирішила продовжити хвалитися шикарним відпочинком на Мальдівах. Справа в тому, що скандально відома танцівниця Великого театру на цей раз обійшлася без шпагату - дивно.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

"Прекрасний світлий теплий Мальдівський ранок. Бажаю всім прекрасного дня!", - підписала публікацію Анастасія.

Однак, як завжди, цікаво не те, що балерина Анастасія Волочкова знову продемонструвала свій нібито шикарний наряд на черговому відпочинку, а те, що їй почали писати люди в коментарях.

Ось, що їй пишуть люди: "З Сергієм цим, по-моєму, вийшла зі стану п'яної коми, і шпагат Серьога заборонив!", "Гарне фото, Настя з Сергієм розцвіла, Сергій викликає дуже позитивні відгуки, видно дуже ніжно ставитися до Насті і Настя трохи інша стала! Хороша пара! Удачі вам у всьому і любові", "Невже Настасье нормальний мужик попався, який доніс до неї, що фото і відео можна робити більш цікавим, без задертих і розчепірених ніг, без демонстрації маминого храму", "подивимося скільки Настя протягне без оголення і шпагату".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram