У мережі показали архівні кадри з кастингу в серіал "Свати". Там можна побачити ще зовсім юну Анну Кошмал, яка вирішила випробувати свої сили.

Уривок з даного кастингу був опублікований в соціальній мережі TikTok, і продовжує стрімко набирати популярність.

Знятий він був ще в березні 2011 року, практично 11 років тому. Тоді Ані було всього 16 років, і вона навіть не підозрювала, що ця роль змінить її життя раз і назавжди.

@lucy_artemieva

«Раньше я была натуральной блондинкой...»😂 #рекомендации #fyp #foryou #рек #Сваты #Сваты7 #fup

♬ оригинальный звук - Людмила Артемьева_Фан

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Там вона репетирує одну зі сцен, яку глядачі бачили практично 10 років тому в п'ятому сезоні, де Женя Ковальова повертається зі шкільної поїздки, і у неї крадуть сумку.

Примітно, що заради цієї ролі дівчині довелося кардинально поміняти свій образ. Якщо її натуральний колір волосся русявий, то довелося перефарбуватися в повністю чорний. Додатковим випробуванням було те, що дівчина була ще й готом.

У сьомому, фінальному сезоні їй вирішили вже не змінювати образ, з яким вона ходить в житті, і глядачі бачать Анну Кошмал блондинкою.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Якби вона тоді знала..🙏🏻";

"Якби вона тоді знала..🙏🏻";

"Вона велика молодець, впевнена що до років 60 вона буде дуже популярна";

"Рідкість таке побачити";

"Я пам'ятаю цей момент😂";

"Де можна подивитися";

"Ось і які неандертальці могли ображати це сонечко, коли вона тільки почала зніматися в серіалі?🥰";

"Мабуть це її штамп... Те, що вона робить руками. Або вона не користується пж".

Нагадаємо, що зірка "Сватів" Інна Корольова зізналася, чому її доньці не подобалося грати в ролі Жені

Раніше повідомлялося, що Женя зі "Сватів" показала, чим займається з найближчим чоловіком в її житті в Києві: "Як дві краплі води"

Також, що Ольга Миколаївна "обскакала" Валюху з серіалу "Свати" по красі і прикувала до себе погляди: "схожа на Ротару".