Величезна кількість зірок щорічно лягали під ніж хірурга, і все для того, щоб позбутися від своїх якихось комплексів, і змінити зовнішність. Мова йде не тільки про голлівудських зірок, а й про наших.

Ось, наприклад, Анджеліна Джолі. Вона була з народження красунею, однак, все ж вирішила в собі дещо змінити, щоб удосконалитися. Актриса зробила пластику носа, корекцію форми скул, і звичайно ж губи. Все це зуміло вивести її на п'єдестал.

Анджеліна Джолі, скріншот: Youtube
Анджеліна Джолі, скріншот: Youtube

Меган Фокс. Вона також одна з тих, хто зробила сея сама-вилиці, губи, форма носа, і ось, вона вважається однією з найкрасивіших жінок Голлівуду. Робота була виконана колосальна, але, що найголовніше, все виглядає природно. Їй вкрай пощастило з хірургом.

Меган Фокс, фото: Instagram
Меган Фокс, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Ще одна яскрава представниця і любителька пластичних операцій - Кім Кардашьян. Вона не відстає від зіркових колег, і повністю зробила себе сама. Особливої уваги варті величезні сідниці дівчини, які перетворили її на мегапопулярну зірку.

Кім Кардашьян, фото: Instagram
Кім Кардашьян, фото: Instagram

Демі Мур. Навесні 2021 року вона вийшла на подіум, де здивувала всіх новою пластикою обличчя. Якщо раніше все виглядало як робота ювеліра, то, зараз же це дуже помітно, і у неї стягнуло ніби половину обличчя. Шанувальники відразу ж це помітили.

Демі Мур
Демі Мур

Софія Ротару. Легендарна артистка ніколи не приховувала, що зверталася за допомогою до пластичних хірургів, і вперше вона це зробила відразу після смерті чоловіка в 2002 році.

Софія Ротару, фото з Instagram
Софія Ротару, фото з Instagram

Вона не зловживає великими губами, вилицями, або чимось ще. Видно, що періодично змінюється форма брів, а також бореться зі зморшками.

Світлана Лобода завжди заперечувала той факт, що вона користувалася послугами пластичних хірургів, однак, на ранніх кадрах дівчини можна побачити горбинку на носі, але, з часом вона просто пропала. Також, вже багато років ходять суперечки про те, натуральні чи у неї губи, але, цього так ніхто і не дізнався.

Світлана Лобода, фото: вільне джерело
Світлана Лобода, фото: вільне джерело

Слава Камінська, як колишня дружина пластичного хірурга, ніколи не приховувала, що змінила свою зовнішність. У неї не свої губи, ринопластика, а також уколи філерами в підборіддя і щелепу.

Слава Каминская, фото: Instagram
Слава Каминская, фото: Instagram

Таїсія Повалій зараз також абсолютно на себе не схожа. Вона одна з перших, хто вирішив закачати собі в носогубні складки гель, і все для того, щоб прибрати зморшки навколо чола. Також, вона зменшила кінчик носа за допомогою ринопастики, і виглядає значно молодше свого віку.

Таїсія Повалій, фото: Instagram
Таїсія Повалій, фото: Instagram

Нагадаємо, що аномальне перетворення: у мережі показали, як виглядала сім'я Кардашьян до слави

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода з новою зачіскою розкрила свої плани на новорічну ніч

Також, Меган Фокс вийшла на сцену, "забувши" заховати величезну попу під сукнею