Для шанувальників великого футболу з'явилися дуже цікаві новини. Так, в середу, 12 січня, пройде один з головних матчів футбольного світу. Матч розпочнеться о 21: 00 (за Києвом) в Саудівській Аравії на міжнародному стадіоні імені Короля Фахда, в рамках Суперкубка Іспанії - 1/2 фіналу.

Про це нагадує один з українських спортивних телеканалів.

Барселона - Реал Мадрид, скріншот: YouTube
Барселона - Реал Мадрид, скріншот: YouTube

"Барса" не перемагає "Реал" з 2019 року, а останні 4 Ель Класіко взагалі програла - це найгірша серія клубу з 1965 року.

Ви точно пам'ятаєте матч першого кола поточної Ла Ліги-нуднуватий футбол, який підірвав потужним ударом в кут Давид Алаба. Каталонці намагалися відповісти, але нарвалися на контратаку, і останній гол у кар'єрі Куна Агуеро вже не міг нічого змінити - 1:2. Подивимося, що буде на цей раз.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Орієнтовні склади:

У" Барси " втрат, як завжди, багато. Ферран Торрес, Ерік Гарсія і Педрі навіть не поїхали в Ер-Ріяд. Френкі Де Йонг, Рональд Араухо і Ансу фаті в заявці, але з цієї трійці готовий грати хіба що Останній-та й то лише за словами Хаві; у справі вінгера ніхто не бачив з початку листопада.

У "Реала" ж зі складом все прекрасно - навіть дані Карвахаль одужав і готовий грати. У лазареті залишилися лише Гарет Бейл і Маріано Діас - хтось назве їх втратами?

"Барселона": тер Штеген-Дані Алвес, Піке, Ленгле, Альба-Ніко Гонсалес, Бускетс, Гаві-Дембеле, Люк де Йонг, Депай.

"Реал": Куртуа-Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді-Модріч, Каземіро, Кроос-Асенсіо, Бензема, Вінісіус.

Раніше повідомляли, Валерію Лобановському виповнилося б 83 роки: яким було життя легендарного тренера "Динамо".

Як повідомляв Знай.uа, "Тепер постійно з відкритим ротом буде": Валерій Леонтьєв зустрів Новий рік з Бараком Обамою?.

Знай.uа писав, Девід Бекхем викликав огиду у фанатів: "Ненавиджу".