Відома українська телеведуча Лідія Таран вирішила відповісти на коментарі своїх найзатятіших хейтерів. Дівчина зізнається, що такі слова їй доводиться читати на свою адресу досить часто.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує шанувальників новими кадрами з ефірів, або ж сімейними кадрами з дочкою і близькими.

Цього разу вона поділилася цілою добіркою образів, які були розкритиковані глядачами. Вони висловлювали своє невдоволення в коментарях.

"Мені здається, адекватна людина не змогла б надіти цей костюм!", "He ганьба! Це спотворює вас як жінку!"- саме такий зміст у цих повідомлень. Сама телеведуча зазначила, що не думала, що це так чіпляє їх.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я зганьбилася сьогодні знову😄ніколи не думала, що саме тема ефірного одягу так чіпляє моїх передплатників ️ ️ від "одноруких закрійників" до сліпих модельєрів ️ ви серйозно думаєте, що в ефірний одяг допускають непрофесійних людей? Чи стверджують його не кращі стилісти, а випадкові перехожі кивком голови?"- каже під постом Лідія Таран.

Посил цього тексту в тому, що всі люди різні, і вибирають різний одяг, і те що подобається одному, другий не одягне ніколи в житті.

"Наш ефірний образ проходить всі кола-від затвердження ескізу, пошуку тканин, до 3-5 примірок пошиття і так далі... за ним – праця десятків людей. Яких я поважаю!"- продовжила телеведуча.

Нагадаємо, що так могла виглядати дочка Андрія Хливнюка: колишня любов лідера "Бумбоксу" Лідія Таран похвалилася своєю маленькою копією

Також, Лідія Таран показав як виглядає без макіяжу

Також, Лідія Таран розповіла про новорічні забаганки її дочки, що підросла