Зірка скандального серіалу "Емілі в Парижі" поділилася новим зворушливим фото зі своїм чоловіком. Разом з ними можна помітити їх улюбленого вихованця.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться з шанувальниками кадрами зі зйомок, з подорожей, або ж особисті кадри з сім'єю. Восени цього року вона вийшла заміж.

Вони стоять на причалі з чоловіком Чарлі Макдауеллом, а також собачкою на прізвисько Редфорд. Вони її взяли з притулку ще в далекому 2019 році, і песик є помісью відразу декількох порід, в тому числі мопса.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, вони створили їй окремий аккаунт в соціальній мережі Instagram, який періодично оновлюють новими кадрами. Справжня сім'я.

"Приходьте з сім'єю на роботу..." - підписала свій новий пост Лілі Коллінз, і подивившись наступні фотографії в каруселі, можна зробити висновок, що вона дійсно привела на роботу з собою домашнього улюбленця, а також чоловіка.

Разом вони вже багато років, і в минулому році він зробив їй пропозицію руки і серця. Весілля зіграли у вузькому колі друзів і родичів, вийшло все як у казці. Саме про це дівчина і мріяла все своє життя.

Варто відзначити, що після високих рейтингів другого сезону серіалу "Емілі в Парижі" його було прийнято продовжити на третій, і відразу на четвертий. Там молода американка буде вирішувати свої любовні справи, і одночасно будувати кар'єру.

Нагадаємо, що круасан і спідничка з плюшу? Фанатка серіалу "Емілі в Парижі" створила унікальний стиль за образом улюбленої героїні

Раніше повідомлялося, що зВіза "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз голими руками розтерзала того, хто склав їй компанію на свята

Також, зірка "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз заступилася за свою героїню