Відома українська актриса, яка прославилася завдяки ролі в серіалі «Свати», Анна Кошмал поділилася новими спокусливими кадрами, а також деякими роздумами.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, а також міркуваннями на різні теми. Все, щоб підтримувати активність.

Цього разу з'явилися спокусливі кадри дівчини, які були зроблені під час однієї з фотоесій.

В якості вбрання вона вибрала чорне плаття з блискучими вставками. Особливої уваги вимагає виріз декольте.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Анна Кошмал прочитала у Майкла Роуча відмінну думку про те, що потрібно уникати пустопорожнього трепу. Це все ті години розмов за газетами і чашкою кави, коли люди обговорюють міжнародне становище, останні новини і політичних діячів.

"Кожен раз, коли я чую подібні розмови і спроби дати власну оцінку речам, про які людина нічого не знає, мені хочеться втекти) це ж чистий вампіризм ... помічали? Це навіть певним чином дає характеристику співрозмовнику ️ ️ Але ж можна цю витрачену енергію направити в більш корисне русло 💪 🏼 " - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що Женя зі "Сватів" показала, чим займається з найближчим чоловіком в її житті в Києві

Раніше повідомлялося, доак виглядала Анна Кошмал ще до початку зйомок в серіалі "Свати": "рідкість таке побачити"

Також, що Ольга Миколаївна "обскакала" Валюху з серіалу "Свати" по красі і прикувала до себе погляди: "схожа на Ротару".