Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Марина Боржемська розповіла про зміни в особистому житті на Старий Новий Рік

Марина Боржемська вирішила привітати українців зі (Старим) Новим роком і поставити їм просте запитання-чи почали вони 2022 рік так, як запланували собі, бо минуло вже два тижні.

Людина біля банкомату, фото: Знай.ua
Людина біля банкомату, фото: Знай.ua

Українцям готові блокувати картки за перекази понад 5 тисяч: пояснюватися доведеться перед банком

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У Законі України "Про платіжні послуги" (Фінансовий моніторинг) говориться, що банкам буде дозволено блокувати карти громадян, якщо буде помічено анонімне поповнення рахунку на суму понад п'ять тисяч гривень. Але це стосується тільки переказів протягом однієї доби, це загрожує тимчасового блокування рахунку, картки при зверненні до клієнтів за роз'ясненнями, бо існує обов'язкова ідентифікація платників.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Надя Дорофєєва зізналася в серйозній проблемі, поки Дантесу важко "ходиться" до туалету

Відома українська виконавиця написала довге міркування на тему самооцінки, згадуючи про власну паніку на саундчеках і про участь на вокальних конкурсах. Текст вона опублікувала на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Святослав Вакарчук згадав, як волав при -7 на вулиці ще до популярності

Артист періодично радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч чоловік. І зараз він вирішив нагадати, що 27 років тому, 14 січня, відбувся перший великий концерт "ОЕ", на площі перед Оперним театром у Львові.

Вікторія і Олег Данченко, фото: Інстаграм
Вікторія і Олег Данченко, фото: Інстаграм

Дружина українського футболіста розбилася в ДТП: зачепила евакуатор і полетіла у відбійник

Дружина гравця луганської Зорі Олега Данченка Вікторія загинула в результаті ДТП. Смертельна аварія трапилася на трасі Київ-Одеса. Як зазначається, тіло жінки змогли дістати з автомобіля тільки за допомогою рятувальників, які оперативно прибули на місце події.