Відома вже не перший десяток років співачка, колишня дружина продюсера Олександра Цекало Лоліта Мілявська продовжує радувати і дивувати своїх мережевих шанувальників новими кадрами з життя.

Цього разу Лоліта Мілявська постала перед камерою свого телефону в зимовому вбранні з дуже оригінальним шарфом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лоліти Мілявської в мережі Instagram.

"Розпустила Лола руки", — коротко підписала відео Лоліта Мілявська.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На Лоліті Мілявській можна помітити доволі оригінальний шарф, який зроблений у вигляді великих рук. Іншими словами його можна назвати - нашийний пуховик, адже він дуже схожий на той матеріал з якого роблять пуховики.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що колишня дружина Олександра Цекало поділилася двохвилинним відео, щоб нагадати - ніяких чудес не буває, або ж існують в дуже рідкісних випадках, коли ви самостійно над ними працюєте, присвячуєте тривалий час розвитку і визначаєте довгострокові цілі в житті.

Раніше повідомляли, Лоліта Мілявська попросила скинутися і врятувати її від похмілля: "Свята почалися шикарно".

Як повідомляв Знай.uа, Лоліта Мілявська заявила, що її брат був геєм: зізнався перед самою смертю.

Знай.uа писав, Світлана Лобода захопилася екстремальним катанням на мотоциклі: "Ви нам потрібні".