Головний тренер англійського "Евертона", куди нещодавно перейшов український захисник Віталій Миколенко, Рафаель Бенітес поділився враженнями про перші тижні спільної роботи з українською зіркою.

Наставник команди зізнався, що здивований знаннями нашого футболіста в області англійської мови, а також заявив, що Віталій може стати великою підтримкою для клубу на найближчі років 5.

Про це стало відомо завдяки заявам Рафаеля Бенітеса на передматчевій прес-конференції.

Віталій Миколенко, фото: Instagram
Віталій Миколенко, фото: Instagram

"Миколенко? Ми стежили за цим гравцем, він був одним з головних кандидатів на позицію лівого захисника. Але я дійсно був вражений, тому що ми думали, що він не знає англійської. Виявилося, що він більш-менш розуміє багато речей. Миколенко дуже захоплений вивченням. Ми вже бачили відео, де він і Паттерсон розповідають, чим вони хочуть займатися. Миколенко-трудяга, хороший хлопець. Він завжди обізнаний про те, що відбувається навколо, постійно запитує про все. Я дуже вражений, але я вважаю, що будь-якому гравцеві, особливо легіонеру, який перейшов з України, потрібен час на адаптацію. Але я бачу в ньому потенціал, він може стати дуже хорошим гравцем для Евертона на майбутні 4-5 років", — заявив тренер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Віталій Миколенко, скріншот: YouTube
Віталій Миколенко, скріншот: YouTube

Також тренер зізнався: "Ми давно стежили за цим футболістом, Віталій довгий час входив в наші плани. Зізнатися, я вражений, адже ми думали, що він не знає англійську мову. На щастя, він багато розуміє і може висловитися".

Раніше повідомляли, Денис Попов з "Динамо" одружився через рік після розставання з Дариною Білодід: відгуляли з Суркісом і Миколенком.

Як повідомляв Знай.uа, Руслан Малиновський став найдорожчим гравцем України: топ-10 найцінніших футболістів збірної.

Знай.uа писав, "Динамо" втратило перше місце перед Новим Роком: гол Буяльського не врятував від нічиї з "Зорею".