Відома українська акторка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка також займається озвучуванням мультфільмів і пише вірші, має значну армію шанувальників в соцмережі. На аккаунт артистки в Instagram підписано понад 620 тисяч осіб.

Як відомо, 45-річна знаменитість виховує трьох дітей - 18-річну Марію і 5-річних двійнят Івана і Катерину. Також у Олени є люблячий чоловік Сергій Кравець, з яким вона разом вже 24 роки, 19 з яких - в офіційному шлюбі. Артистка рідко ділиться подробицями свого особистого і сімейного життя, вважаючи за краще залишати її "за лаштунками". Але, не цього разу.

Олена Кравець з сім'єю, фото з Instagram
Олена Кравець з сім'єю, фото з Instagram

У Insta Stories артистки з'явилося захоплююче відео з її старшою донькою Марією, з якою вона разом вирушила на прем'єру серіалу "Дикі". 18-річна дівчина вчиться на піарницю і займається танцями.

Дочка Олени Кравець Марія
Дочка Олени Кравець Марія

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Відомо, що режисером-постановником виступив актор і автор студії "Квартал 95", в минулому учасник "Ліги сміху" і "Розсміши коміка" Руслан Ханумак.

На невеликому видеролике мама і донька стоять на червоній доріжці, позуючи для фотографів в стильних нарядах.

"З моєю Марією", - написала Олена Кравець.

Нагадаємо, Олена Кравець зізналася, як Маша Єфросиніна кардинально змінила її життя: "Психанула"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Кравець з Кварталу 95 вразила стильним образом: на тлі Ткача і Кошового виглядає, як дівчинка

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець розповіла, чому відправила доньку жити одну в 15, і ні краплі про це не шкодує: "Нам не вистачало місця"