Відома українська актриса Анна Кошмал, яка прославилася завдяки серіалу "Свати" поділилася фотографією з дитинства. Як виглядала майбутня зірка до початку кар'єри.

Кадр маленької Анни з'явився на сторінці програми "Життя відомих людей" в соціальній мережі Instagram, де регулярно сповіщають про новини з життя знаменитостей.

На новій фотографії показано, як Анна Кошмал виглядала в своєму дитинстві, і з'явилася вона там не одна, а зі своїм мабуть другом.

Вони сидять разом на дивані, і посміхаються, показують щирі дитячі емоції.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Видно, як за ці роки сильно Анна змінилася. У неї все ще світле волосся, і великі виразні очі.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Є в альбомі, що то ще?";

"Дуже❤️";

"😍😍😍";

"Вже тоді відверто позувала".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що зараз, через роки у Анни у самої є дитина, і він дуже схожий на маму в молодості. Вона ретельно приховує своє особисте життя від публіки, і близько трьох років тому вийшла заміж за чоловіка, ім'я якого не називає і не показує.

Сьогодні синові пари вже два з половиною роки, і назвати його вирішили Міша.

Примітно, що коли виходив шостий сезон серіалу "Свати", то Анна була ще зовсім юною дівчиною, тільки закінчила школу. Сьогодні ж вона вже професійна актриса, і у фінальному сезоні серіалу знімалася маючи дитину і чоловіка.

Нагадаємо, як виглядала Анна Кошмал ще до початку зйомок в серіалі "Свати"

Раніше повідомлялося, що Анна Кошмал з серіалу "Свати" похвалилася ідеальною попою-Каменських до такої ще худнути і худнути

Також, Женя зі "Сватів" показала, чим займається з найближчим чоловіком в її житті в Києві