Відома українська співачка, часта гостя всіляких телевізійних розважальних шоу в якості судді або ведучої Тіна Кароль продовжує радувати своїх відданих шанувальників. Частенько тіні практично нічого не потрібно для цього робити, численні шанувальники самі радують себе архівним кадрами з улюбленою зіркою.

Однак цього разу обійшлися без радості, а тільки на емоціях. Суть в тому, що шанувальники показали кадри з концерту перед яким Тіна дізналася про смерть свого коханого чоловіка Євгена Огіра.

Дане відео в мережі TikTok опублікував користувач "budko_family_".

Кадр з ролика, скріншот: TikTok
Кадр з ролика, скріншот: TikTok

На самому відео можна помітити напис, який залишив автор ролика: "Ви тільки уявіть, що творилося у неї в душі... За пару хвилин до цього виступу вона дізналася про смерть чоловіка".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Кадр з ролика, скріншот: TikTok
Кадр з ролика, скріншот: TikTok

Віддані шанувальники Тіни, а також інші користувачі мережі почали активно коментувати публікацію.

Ось, що пишуть люди під відео: "Це не кінець кохання, смерть не роз'єднує людей, вона проста ставить на паузу. Він там, на хмарах чекає її і коли прийде її час. Він першим її зустріне.", "Того дня ця пісня знайшла інший сенс... Тіна Кароль", "Видно, що вона співає з останніх сил намагаючись не зірватися в істерику. Сильна дівчина", "Це по-справжньому сильна жінка".

Коментарі до публікації, скріншот: TIkTok
Коментарі до публікації, скріншот: TIkTok

Коментарі до публікації, скріншот: TIkTok
Коментарі до публікації, скріншот: TIkTok

Раніше повідомляли, ось чому її так боїться Оля Полякова: Тіна Кароль зізналася, які відчайдушні вчинки здійснювала у своєму житті.

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко привчила до особливої розкоші свою дочку від Арсена Мірзояна: викликає заздрість.

Знай.uа писав, коханий Аліни Гросу Роман Полянський здивував зовнішністю в молоді роки-українці перейнялися: "Болючий".