Відомий український боксер Олександр Усик зважився розповісти про те, як ледь не втратив стосунки з дружиною. Через це довелося залишитися в Україні.

Про це він розповів у відвертому інтерв'ю Маші Єфросиніній, яка постійно приймає іспити на відвертість з українськими зірками. І ось, прийшов час і популярного боксера.

Там Олександр Усик вирішив розповісти про те, як познайомився зі своєю дружиною Катериною, а також про складний період в їх відносини. Був ризик, що вони розлучаться раз і назавжди.

"Це одна з причин, чому я не поїхав до Америки, тому що я знав, що я можу втратити сім'ю. Це не бажання Катерини їхати в Америку. Спілкування з Катериною про те, що ось ми поїдемо там в США, ми там будемо жити, ми там будемо тренуватися, якось для неї було так, я не проти, але давай може бути подумаємо"-розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вона пропонувала, щоб спортсмен їхав сам, побув там місяць, придивився, проте так би нічого не вийшло, як зазначає спортсмен. Їхати треба було відразу на півроку або 7 місяців.

"Може трапиться так, що я приїду зовсім чужою людиною для неї, а вона для мене" - продовжив розповідь Олександр Усик.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Молодець, розсудливо міркує....";

"Красава!!!Повага!!!";

"Що за дружини пішли, чоловік поїхав тренуватися, перемагати, заробляти, а вона пів року не може чоловіка чекати".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

У підсумку, він нікуди не поїхав, і вони зберегли шлюб, і виховують тепер трьох маленьких діточок.

Нагадаємо, що Олександр Усик попросив вибачення перед українцями на честь Різдва та Ісуса Христа

Раніше повідомляється, що боксер Олександр Усик здивував вибором професії після закінчення кар'єри

Також, Василь Ломаченко відправив олімпійське золото в Росію для великого подарунка