Акторів легендарного серіалу досить сильно, розвела життя через 15 років. Хтось залишився в професії, а хтось поміняв спеціальність.

У далекому 2006 році на екрани вийшов серіал, який став справжнім хітом - "Кадетство". Глядачі пройшли шлях дорослішання з улюбленими героями серіалу. Після того як серіал закінчиться, актори знайшли себе в абсолютно різних сферах життя.

Олександр Головін, який у 17 років зіграв сина мера міста Максима Макарова. Він є прикладом успішного просування в професії. Зараз чоловікові 32 роки, і він продовжує бути затребуваним актором, навіть через 15 років. Скоро вийде Кіно" Чиновник", де Головін зіграє головну роль.

Борис Корчевников зіграв 15-річного Іллю Синіцина, будучи 24-річним дорослим чоловіком. Проте роль трохи наївного і світлого хлопця йому вдалася на всі сто відсотків. На даний момент 39-річний Корчевников-член Академії російського телебачення, член Громадської палати Російської Федерації, генеральний директор православного телеканалу" Спас " і ведучий популярного шоу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Артем Терехов зіграв кадета Кирила Соболєва, який з'явився в серіалі в другому сезоні, але відразу ж завоював любов шанувальників. До серіалу він грав епізодичних персонажів і "Кадетство" стало першою серйозною роллю в кіно. Однак після проекту він пропав на вісім років і після цього лише зрідка з'являвся деяких проектах. На даний момент йому 36 років і він більше чотирьох років без ролей в кіно. Чим він займається невідомо.

Нагадаємо, як виглядала сім'я актора Добронравова з "Сватів" багато років тому: з молодого татка в бородатого Діда

Також Знай писав, зірку серіалу "Кадетство" Головіна звинуватили в сексуальних домаганнях: "Мені наплювати наскільки він відомий"

Також портал Знай.uа повідомляв, що заміжня Регіна Тодоренко розповіла, які у неї плани на самотнього Філіпа Кіркорова: "Водити за ніс"