Відома далеко не перший десяток років українським глядачам і слухачам співачка Наташа Корольова продовжує у всю веселитися. Цього разу співачка вирішила навіть потанцювати зі своєю матір'ю Людмилою і показати приклад всім, що вік - це всього лише цифра.

Принаймні у матері співачки вийшло навіть потанцювати в стилі TikTok.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наташі Корольової в мережі Instagram.

Наташа Корольова з мамою Людмилою, скріншот: Instagram
Наташа Корольова з мамою Людмилою, скріншот: Instagram

"Мамуля завжди мені каже: Доця, не засмучуйся, не впадай у відчай, приймай світ таким, як він є, танцюй!", - пише Наташа Корольова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На свіжому відео можна побачити, як Наташа Корольова і її мама Людмила танцюють на парапеті в кислотних нарядах. Можна помітити, що зіркові родичі навіть вивчили синхронні рухи. А ось в один прекрасний момент, майже як в "25 кадрі", влітає на передній план ще й сам Тарзан з широкою посмішкою, але тільки на частку секунди.

Віддані шанувальники почали активно лайкати відео, а також коментувати публікацію. Ось, що пишуть люди під відео: "Молодець, мама Люда! Тому і виглядає дівчинкою в свої...", "Нехай всі мами так говорять", "Такі прикольні. Наташа Корольова молодець і дуже щира", "Мама Люда краще танцює ніж ваш син Наташа", "Дурдом. І всі в захваті? Пипець", "В цирк вашим родичам час", "Супер, справжня жінка душею молода, браво мамі Людмилі".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Наташа Корольова показала перетворення своєї мами в "принцесу" і нарвалася на критику: "Дурні кривляння".

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Наташі Корольової показав нову картину і насмішив мережу: "Тарзан і горила, все гармонійно".

Знай.uа писав, як виглядав Ігор Ніколаєв без знаменитих вусів: відрощував з самої юності, але змусили збрити.