Стало відомо, хто досі живе в серці прекрасної герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон з часів навчання в коледжі.

Незважаючи на шлюб з титулованим принцом Вільямом, який був створений в квітні 2011 року, в її житті є ще один чоловік, якому вона виділила особливе місце в сердечку.

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям

Це її перше кохання, яке вона зустріла в студентські роки в коледжі Мальборо і з якою по сьогоднішній день не може остаточно розпрощатися. Про це розповіли в "Cosmopolitan". Віллем Маркс і Кейт Міддлтон почали зустрічатися в 1996 році, коли вона була ще зовсім юною. Після розставання, причини якого невідомі, колишні закохані прийняли рішення залишитися друзями і продовжити своє спілкування.

Кейт Міддлтон в студентські роки
Кейт Міддлтон в студентські роки

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Парочка нерідко з'являлася разом на різних заходах. У 2007 році, коли у герцогині і принца Вільяма стався розлад у відносинах, вона була помічена в суспільстві колишнього молодого чоловіка в одному з нічних клубів Лондона, що послужило приводом для безлічі домислів і чуток серед журналістів. А в 2011-му Кейт надіслала йому запрошення на своє весілля з принцом, що також привернуло увагу ЗМІ.

Віллем Маркс
Віллем Маркс

У 2014 році Віллем одружився на своїй другій половинці, італійській телеведучій Джоанні Ботта. На відміну від Маркса, який все ж з'явився на весіллі колишньої дівчини, Кейт вирішила не приймати запрошення на торжество і проігнорувала чоловіка. Зараз Віллем працює репортером на американському каналі CNBC, який висвітлює новини бізнесу.

Віллем Маркс і Джоанн Ботта
Віллем Маркс і Джоанн Ботта

Нагадаємо, "Дуже потрібен трон": принц Вільям заради влади вирішив піти проти рідного брата? Люди у нестямі від злості

Як повідомляв Знай.uа, ганьба всієї королівської родини? Таємне подвійне життя Кейт Міддлтон розкрите: спалилася на день народження

Також портал Знай.uа писав, історія життя іншого принца Вільяма: заборонене кохання і трагічна доля кузена Єлизавети II